Offerrådgivningen Danmark hjælper ofre for vold m.m., men også pårørende samt vidner. Alle involverede parter i voldsomme hændelser bør tilbydes hjælp. Har du været i kontakt med en form for forbrydelse, er du påvirket af den chokerende oplevelse. Offerrådgivningen Danmark giver dig tilbud om rådgivning, uanset om du er offer, pårørende eller vidne.

Offerrådgivningen Danmark hjælper pårørende

Eksempler er kriminalitet, ulykker og færdselsuheld. Hos Offerrådgivningen Danmark har vi samarbejde med sygeplejersker, brandmænd, politiet samt sagsbehandlere. Offerrådgivningen Danmark koster ikke noget. Du kan tale fortroligt med en offerrådgiver.

Er du vidne i en sag, kan du behøve hjælp til at bearbejde din oplevelse. Offerrådgivningen Danmark kan hjælpe dig videre med råd og støtte.

Er du pårørende til et offer, kan du også have behov for at drøfte hændelsen. Hos Offerrådgivningen Danmark kan du komme af med dine tanker. Du kan sige, hvordan du føler det, og høre vores konkrete råd. Offerrådgivningen Danmark er altid klar til at lytte til, hvad du har at sige.

Mange pårørende siger til dem selv, at de skal være stærke. Som pårørende er du aldrig nødt til at sidde alene tilbage med tanker og følelser. Det er ikke kun offeret, der bør tale med andre om, hvordan de har det. Som pårørende bør du også få mulighed for at tale om dine følelser m.m. Offerrådgivningen Danmark kan fortælle dig, hvad du konkret bør foretage dig. Ring til Offerrådgivningen Danmark og tal med et andet menneske i telefonen. Vi lytter til dig og forstår situationen. Offerrådgivningen Danmark giver dig brugbare råd, som er konkrete.

Offerrådgivningen Danmark har erfaringen, og som partner, nær ven eller forældre til et offer er det svært at overskue tingene. Vi kan råde dig til, hvorledes du kan støtte offeret optimalt. Det er altid en god idé, at du lytter til offerets egne ønsker og tilbyder praktisk hjælp. Det er altid en god idé, hvis de daglige rutiner kan genoptages. Du skal også huske, at du måske selv vil få behov for støtte og hjælp.

Hvis du er blevet offer for vold, tyveri, id tyveri m.m., kan du også roligt kontakte Offerrådgivningen Danmark. Vi er her, når du har brug for os. Du kan være helt tryg hos Offerrådgivningen Danmark. Du kan også vælge at være fuldstændig anonym hos Offerrådgivningen Danmark. Det er der nogle, som er mest trygge ved.